Днес е десетият ден от положителния тест за COVID-19 на

...
Днес е десетият ден от положителния тест за COVID-19 на
Коментари Харесай

Мила Михова за COVID-19: Първият симптом, който имах, беше една много лека и повърхностна кашлица

Днес е десетият ден от позитивния тест за COVID-19 на Мила Михова, като оперната певица се включи по Скайп в предаването " Тази събота " по bTV, с цел да опише за борбата си с новия ковид.

" Вече стартирам да виждам светлина в тунела, макар че възобновяване е доста постепенно и доста несигурно ", споделя Мила Михова, която всекидневно споделя информация за положението си в " Инстаграм " профила си.



" Със сигурност се заразих от татко ми. Направих си тест като контактна на татко ми, който даде позитивен тест. Вече ми е доста мъчно да кажа той от кое място се е заразил, защото е оркестрант, който през последните седмици свиреше в три разнообразни състава и не можем да бъдем сигурни ", добави тя.



" Първият признак, който имах, беше една доста лека и повърхностна кашлица, за която си мислех, че може да е неспокойствие от тези пясъци от Сахара, които имаше. След което изгубих усет и подушване и оттова към този момент лавинообразно всички други признаци, които са известни за ковид ", описа още оперната певица.



" Много е динамично. Гледам да го третирам с възприятие за комизъм, макар че не е по никакъв начин занимателно това, през което минавам. Подчертавам, че това сигурно не е най-тежката форма на ковид – въпреки всичко аз съм на домашно лекуване, само че на всеки 20 минути има промяна на сюжета ", добави Михова.



" Едно от най-характерните неща, с които се сблъсках, беше едно адско главоболие, каквото не съм изпитвала в никакъв случай през живота си до този миг - обвързвано с извънредно напрежение и болки в очите, което в композиция с болки в тялото, изнемощялост и температура, просто те оставя като парцал ", показа тя.



Вижте какво още показа Мила Михова в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР