Днес е денят в цялата година, в който се разпадат

...
Днес е денят в цялата година, в който се разпадат
Коментари Харесай

Днес е ден на развода

Днес е денят в цялата година, в който се разпадат най-вече бракове. Първият понеделник от новата година си е спечелил прозвището „ Ден на разводите “ от юристите, защото тогава се подават най-вече молби за анулиране на брака, пишат от bulnews.bg.

Според статистиката първият месец от годината като цяло е най-безрадостният за браковете, защото най-често през януари хората “се втурват” да се развеждат или се впускат в извънбрачни случки.

Първата работна седмица на януари и най-много първият работен ден след празниците са най-заетите за бракоразводните юристи. Стресът, на който са били подложени доста двойки през празничния интервал, в последна сметка води до увеличение на разделите и разводите при започване на новата година, изяснява Аманда Макалистър от правната компания “Слейтър и Гордън”.

От друга страна от уеб страницата Illicit Encounters за запознанства на фамилни хора регистрират, че през първата работна седмица от новата година доста хора стартират извънбрачна спекулация. Причината още веднъж е стресовият празничен интервал, който подтиква към разтоварване от напрежението посредством невярност. Януари е и месецът, през който най-вече британци търсят благополучие с нов сътрудник. Свидетелство за това е нарасналата със 75 % интензивност в уеб сайтове за запознанства.
тагове ден развода
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР