Днес е денят, в който можем да прекъснем дългата поредица

...
Днес е денят, в който можем да прекъснем дългата поредица
Коментари Харесай

Денков слага край на поредицата от безплодни избори

Днес е денят, в който можем да прекъснем дългата поредност от безплодни избори. Това съобщи Николай Денков при представянето на структурата и. Днес е денят, в който депутатите могат да изберат държавно управление, което има специалисти, по думите му.

Бяха направени доста взаимни отстъпки, очерта той в Народното събрание.

Приоритет за Денков е бюджетът. Чакат ни значими промени в законите за битка с корупцията, сподели той. Отново повдигна и въпроса за промени в Конституцията. Кабинетът се ангажира с постоянен бюджет с 3% недостиг, без повдигане на налозите и опазване на обществените заплащания. Особен фокус се слага върху науката и нововъведенията. Цел е присъединение към Шенген още тази година. Денков даде обещание усилване на границите.  А бюджетът за следващата година ще е с 3% и без вдишване на задължения. Кабинетът ще се бори и против дезинформацията по отношение на еврото. Николай Денков ще работи и за понижаване равнищата на инфлацията. Предвидимост и бистрота в цените на електрическата енергия за бита и бизнеса, даде обещание Денков. Земеделието също ще е приоритет.
 Габриел удовлетворена, че с Денков посочили евроатлантическа ориентировка
Габриел удовлетворена, че с Денков посочили евроатлантическа ориентировка

С разговор, разсъдък и самообладание може да се реализират резултати

Ние предлагаме държавно управление, което да реализира законодателните цели, показа той. Денков и Мария Габриел били наясно, че ще е мъчно. Детската ми фантазия не е била да бъда министър председател на страна в тежка икономическа и политическа рецесия, показа той. Мечтата му била да е академик и тази си фантазия е осъществил. Няма по-подходящ сътрудник на европейските институции, по този начин той показа Мария Габриел. За Асен Василев нямал никакви подозрения, че ще се оправи с бюджета и че ще вкара България в Еврозоната. Той показа и останалата част от кабинета. Пожела депутатите да поддържат идващото постоянно устойчиво държавно управление на България.
 Донев не поучава ротационния кабинет да прави чистки
Донев не поучава ротационния кабинет да прави чистки

Служебеият министър председател призна, че му е било мъчно, само че напуща поста с горделивост и удоволствие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР