Днес е денят на новолунието. Добър момент да започнете лунната

...
Днес е денят на новолунието. Добър момент да започнете лунната
Коментари Харесай

Ако не ви върви в любовта

Днес е денят на новолунието. Добър миг да започнете лунната стратегия, по която може да срещнете любовта.

1. Времето, когато стартира новолунието (новият лунен месец) е магическо време, което е обвързвано с централизация и мощ на мислите. Първият лунен ден е най-кратък, от време на време може да бъде единствено часове или минути, по тази причина не ги пропускайте даже да са през нощта. В първият лунен ден не се стартира нищо значимо, единствено се възнамерява. Създайте си мисловни облици и умствени форми в съзнанието, които след това ще се въплътят в действителността. Мислите се материализират. Представете си какъв човек желаете до себе си - прекрасен, богат, оправдателен, добър, образован и какъв брой се обичате с този човек. Не единствено създавайте този облик, само че се вижте паралелно до него. Помечтайте на воля с наслада, наслаждение и убеденост, че всичко ще се сбъдне. Най-лошото е, че в случай че мислите за неприятни неща в този миг, те също могат да се осъществят и след това да страдате отново вие. Мечтите са нужни, само че бъдете внимателни, тъй като може и да се осъществен. Когато свърши първият лунен ден, оставете фантазиите и превключете на друга вълна.

2. През вторият лунен ден деликатно се вглеждайте в хората към вас. Дали пък не е някъде наоколо индивидът на фантазиите ви? И отново внимавайте, тъй като този ден е като празен лист, върху който каквото “напишем” ще остане за дълго. Ако не се случи да го срещнете през днешния ден, не унивайте. Може да мине повече от месец. Бъдете търпеливи и вярвайте!

3. В идващите дни на първата фаза продължавайте да мечтаете и въображаемо да строите проекти за щастливо взаимно бъдеще. Това е време за подготовка, а не за дейни дейности даже да има към този момент съответен обект на вашата обич. ( “Всичко си има време, време има за всяка работа под небето: 2. време да се родиш, и време да умреш; време да садиш, и време да скубеш насаденото;........6. време да търсиш и време да губиш...... 8. време да обичаш и време да мразиш./ Кн. на Еклисиаст, гл. 3/)

4. В 6-ят лунен ден се настройте въображаемо на вълната на индивида, който ви е приветлив. В този ден се изостря интуицията и вие ясно ще почувствате какви са вашите вероятности и какво може да предприемете. Може би вътрешният глас ще ви подскаже да изчакате търпеливо до момента в който връзките ви стартират от единствено себе си да се развиват. Понякога е нужно време, с цел да узрее някаква обстановка. А може пък да би трябвало вие да извършите първата крачка? В този ден имате шанса да изберете само вярното държание следвайки вашата вътрешен глас.

5. Ако се решите на дейни дейности, то изчакайте за това 21-я лунен ден. Той е сполучлив за всевъзможни каузи, за нова работа, за предприемане на опасности, подтиква красноречието, силата на убеждението, общителността и предприемчивостта. Тогава може да правим действия, от които по-рано сме се бояли. Обаче не се престаравайте единствено. Не започвайте непрекъснати офанзиви. Ако сте срещнали подобаващият човек и времето е уместно за това, ориста сама ще ви улесни с удобно стичане на събитията. С “вашият” човек, запомнете това, всичко ще се получи елементарно. Срещате ли компликации, значи не е той.

6. Ако до започване на последната фаза на намаляваща Луна не ви се даде подобен късмет, повече не настоявайте. Изчакайте наближаващото новолуние и ще започнете изначало. Докато Луната е намаляваща, отдъхнете си от проекти и дейности и нищо повече не предприемайте. Не бързайте да се отчайвате, в случай че незабавно нищо не се получи. Птиченцето на щастието каца тогава, когато в душата има мир и естетика, когато изпитвате наслада от самият живот, освен от съответна причина.

7. Ако вашите връзки се увенчаят с триумф и срещнете любовта, най-хубавото време за основаване на съществени връзки и начало на брак е 17- я лунен ден. Тогава може да се надявате на дълга и щастлива обич.

8. Когато Луната е в символ Близнаци и Лъв по-лесно стават запознанствата, по тази причина бъдете повече измежду хората, общувайте и избягвайте уединението в тези дни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР