Днес е ден на почит към всички ветерани. Тези, които

...
Днес е ден на почит към всички ветерани. Тези, които
Коментари Харесай

Румен Радев: Волейболът не е само титли и купи, а красота и изящество

" Днес е ден на респект към всички ветерани. Тези, които сложиха основите на волейбола в България, които го трансфораха в международна мощ, които придвижиха тези славни обичаи и силата на българската школа през годините. Искам довечера да благодаря на всички вас. Затова, че запазвайки традициите, вие продължавате да ни вършиме горди, че сме българи ", разгласи президентът на България Румен Радев по време обилна гала, на която беше отпразнувана 100-годишнината на волейбола в България.
 100 години волейбол БГНЕС
" Дарявате ни с доста страсти и най-много с вяра за бъдещето, тъй като българският волейбол не е единствено трофеи и медали. Той освен построява невероятни физически качества. Волейболът изисква разсъдък, гради темперамент. Възпитава във воля и безрезервност. Възпитава в дух на почитание към съперника, в великодушие, в групова мисъл и в хармония, тъй като на първо място друго волейболът е хубост и великолепие ", добави Радев. 
 100 години волейбол БГНЕС
" Не са доста спортовете, които могат да се похвалят с такава славна история. Самият факт, че президентите и на международната, и на европейската федериции са тук измежду нас, е голямо самопризнание за приноса на страната ни към международния волейбол ", продължи президентът.
 100 години волейбол БГНЕС
" Многобройни са златните мигове в славната история на българския волейбол. Всички тези триумфи на международно, европейско и олимпийско ниво трансфораха този атрактивен спорт в най-титулуван групов спорт у нас за всички времена ", сподели още Радев.
 100 години волейбол БГНЕС
" Волейболът дава вяра, че има и друга, доста по-добра, доста по-смислена и вероятност пред нашата юноша. Приемам думите на господин Ганев, че би трябвало да върнем децата в залите като заричане. В мое лице имате съидейник ", приключи той. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР