Днес доминиращ е 24 лунен ден от 03:34ч на 18

...
Днес доминиращ е 24 лунен ден от 03:34ч на 18
Коментари Харесай

Днес е 24-ти Лунен ден: енергийно силен ден, свързан с пробуждането на силите на природата

Днес преобладаващ е 24 лунен ден от 03:34ч на 18 март до 04:20ч на 19 март.

Това е енергийно мощен и деен ден, обвързван с пробуждането на силите на природата. Ще усетим прилив на позитивна сила, която подтиква към наслада и забавление, основава празнично въодушевление. Духът би трябвало да се резервира жизнен и никога да не се оказва напън върху обстановките.

По отношение на бизнеса е добре да се даде опция да се завършат започнатите планове. Да не се изпуска подобен късмет, защото астралната сила способства освен финализацията на настоящите каузи, само че и тяхното подсилване.

Планове нови не правете. Живейте свободно като се доверявате на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци към себе си. Да се заобикалят места с доста хора и всеобщите мероприятия.

Време за креативен и ексцентрични решения. Бъдете признателни към всичко. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно делата ви. Благоприятен ден за енергийно интензивни и сложни каузи, които изискват тежък мисловен или физически труд.

Ако принадлежите към пасивните хора или сега имате потребност от бездейност, тогава можете да посветите този лунен ден на сън или отмора. Благоприятно време, което да се прекара в дребна компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация.

Днес се предлага да се занимавате с обич. Общуването с противоположния пол носи прелестни чувства.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР