Днес до обяд снеговалежите постепенно ще спират така, както започнаха

...
Днес до обяд снеговалежите постепенно ще спират така, както започнаха
Коментари Харесай

Студ сковава България! В събота чакаме минимална температура под -10 градуса

Днес до обяд снеговалежите последователно ще стопират по този начин, както започнаха - от север на юг. Ще остане силият вятър, който в Североизточна България ще духа със скорости сред 40 и 70 километра в час, заяви Нова тв.

Ще е студено в цялата страна. Сутринта температурите ще са на всички места към и под нулата. Между минус 5 - минус 7 градуса в Североизточна България, където има условия за поледици и формиране на снежни спеспи. Почти в цялата страна е в действие жълт код за рисково ниски температури. На изток студът ще е съпроводен със мощен вятър.

В хода на деня също ще е студено. В Северна България дневната температура ще е към минус 3 градуса, а на юг и по Черноморието - към нулата. Изключение от студа в страната ще е югозападна България с температура до 5-6 градуса.



Началото на почивните дни ще е най-студено тази седмица. Очакваме температури сутринта и вечерта до минус 10 - минус 11 градуса. Уикендът ще е без превалявания, само че леден. Облачността ще се раздира, изключително в западната половина на страната. По-значителна облачност ще се резервира на изток. Постепенно чакаме стопляне при започване на нова седмица.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР