Днес до обяд ще бъде слънчево, но в следобедните ю

...
Днес до обяд ще бъде слънчево, но в следобедните ю
Коментари Харесай

Времето: Отново превалявания следобед

Днес до обяд ще бъде слънчево, само че в следобедните ю още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. По-интензивни ще са явленията в Западна България, където има условия за градушки.

Ще духа до сдържан североизточен вятър, който след обяд ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, по Черноморието - малко по-ниски.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, като по-значителни ще са преваляванията в масивите от Западна България. Ще духа сдържан до мощен югоизточен вятър, по билата – от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра – към 8°.

По Черноморието преди обяд тук-там ще е с ниска облачност или мъгла. След обяд ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места е допустимо едва да превали. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 18°-21°. Температурата на морската вода е 18°-23°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР