Днес до края на деня, потвърждение трябва да намери новината,

...
Днес до края на деня, потвърждение трябва да намери новината,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Опитва ли се правителството да ни убие с ограничителните мерки?

Днес до края на деня, удостоверение би трябвало да откри новината, че РЗИ София е взела решение, столицата да бъде затворена в границите на идващите две седмици. Управляващите пробват да прокарат концепцията, че ще бъде затворена и цялата страна. Разбира се, това се случва в добре познатия ни жанр, първо 2-3 дни ни осведомят посредством медиите, дават ни отрицателната статистика, внушават ни, че е доста страшна обстановката, и в случай че не разпознаят опозиция от страна на популацията, ни затварят.
Явно е, че българите не се съпротивляват на това решение, щом от две седмици, затварянето стана с опция за четири, а от столицата стана ясно, че то ще е в цялата страна.
 Гневни мнения във Фейсбук по отношение на следващия локдаун Гневни мнения във Фейсбук по отношение на следващия локдаун
Случаите на COVID-19 още веднъж доближиха високи равнища и страната се готви за следващия локдаун. Скоро ще стане ясно от кой момент затварят рестор...
Ние от Възраждане като здравомислещи хора считаме, че едно такова затваряне ще докара още веднъж до всеобщи банкрути на към този момент изнемогващия дребен и междинен бизнес. Цяла година виждаме, че неналичието на тактика за оправянето със здравната и икономическа обстановка основана от Коронавирус 19, не води до нищо положително за елементарните българи, които към този момент са на ръба на оцеляването.
Накъде ни води държавното управление не е ясно и на самото него, защото на национално равнище не са правени проучвания, свързани с вируса? Всичко около него се случва на наднационално равнище. Какво значи това ли? Това значи, че каквото ни подреди Европейският съюз, това се случва. Отваряме, затваряме, идва вълна след вълна, не тъй като сме изследвали обстановката и сме сигурни в това, а тъй като по този начин е в целия Европейски съюз. Липсата на разбор води до неналичието на тактика, а неналичието на тактика - до днешната обстановка на беззащитност за здравната система, за стопанската система и бизнеса.
Ние от Възраждане сме изрично срещу въвеждането на каквито и да било ограничения. Всеки разумен човек към този момент вижда, че държавното управление ни води към край, който не е добър. За една година изписахме доста по тематиката, търсихме информация, правихме митинги, посетихме здравното министерство, само че в случай че нямаме достъп до лостовете на държавно ръководство, ние от Възраждане няма какво повече да създадем, с цел да предизвикаме смяна и да въведем съответни ограничения за справяне със обстановката.
Необходимо е първо да се направи разбор на национално равнище и по-късно да се направи дълготрайна тактика за справяне със здравната и икономическа рецесии. Ние не сме съгласни елементарният български жител да заплаща със здравето и икономическото си богатство за грешките на политиците на прехода, които „ обезкървиха “ опазването на здравето и унищожиха стопанската система.
 Проф. Велизарова: Всеки локдаун води до удължение на това, което ни следва Проф. Велизарова: Всеки локдаун води до удължение на това, което ни следва
“Не съм огромен последовател на локдауна. Това е въздушно-капкова зараза и като всяка такава има своя ход и може да бъде прогнозир...
Освен това, затварянето на столицата и страната все още, ще попречи и на естественото протичане на предизборната акция и ще ограничи правото на българите, които желаят да гласоподават за смяната. Представете си следния сюжети: Правителството затваря цялата страна, наплашва популацията с вируса и в изборния ден единствено гласоподавателите на ГЕРБ гласоподават. Така ГЕРБ остава на власт, тъй като лимитира правата на останалите гласоподаватели да гласоподават. Дали е вероятен този сюжет, всеки самичък може да се досети.
Не единствено предизборната акция в изискванията на пандемия и ограничаващи ограничения е съществено застрашена, а и конституционно избраното изборно право.
За ръководещите това, естествено, е доста преференциално, защото ограничаващите ограничения ще осуетят опцията за срещи с гласоподаватели, пътувания и така нататък
Под благовидния претекст за грижа за живота и здравето на българските жители, ръководещите ще създадат и невъзможното да ни изолират, а посредством опциите на админите на Facebook, да управляват и информацията. Нека не забравяме обаче, че с изключение на ограничавания, с цел да резервира живота и здравето ни, държавното управление има конституционното обвързване да подсигурява всяко право на българските жители, в това число и правото да гласоподават и да избират народни представители.
 Бивш посланик: Властите сами ще попаднат в клопката с КОВИД рецесията, изборите и имунизациите Бивш посланик: Властите сами ще попаднат в клопката с КОВИД рецесията, изборите и имунизациите
" Властите сами ще попаднат в клопката с КОВИД рецесията, изборите и имунизациите. Тъй като ме четат, този път ще си спестя по-обстоен разбор,...
За да предизвикаме смяна е значимо да гласуваме в изборния ден. А в случай че българите решат да дадат доверието си на нас от Възраждане и гласоподават с номер 5 в интегралната бюлетина, ще получат народни представители, които ще взимат решения в интерес на българските жители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР