dnes.dir.bgДжок Полфрийман ще може да напусне центъра в Бусманци, ако

...
dnes.dir.bgДжок Полфрийман ще може да напусне центъра в Бусманци, ако
Коментари Харесай

Джок Полфрийман има издадени документи, но не ги е получил - Обзор

dnes.dir.bg

Джок Полфрийман ще може да напусне центъра в Бусманци, в случай че получи персоналните си документи. Това стана ясно от думите на основния прокурор Сотир Цацаров пред публицисти в Народното събрание.

Австралиецът, който беше предварително условно освободен от пандиза, бе настанен в Бусманци, защото валидността на персоналните му документи бе изтекла.

" Законовото основание Джок Полфрийман да се намира в Бусманци не е обвързвано с пълномощията на Прокуратурата. Центърът за мигранти се ръководи от Дирекция " Миграция " към Министерство на вътрешните работи. Основанието той да се намира в центъра за настаняване е неналичието на годни документи за идентичност, които са издадени от австралийската страна. Има изказвания, че такива документи са издадени. Физически той не разполага с тях. Това знам аз,  в случай че тези документи му бъдат предадени, той няма съображение да стои  в центъра в Бусманци ", каза Цацаров.

По думите му, документите за идентичност не се държат от Министерството на правораздаването, нито от прокуратурата, нито от Министерство на вътрешните работи.

Тази вечер в персоналния си профил във Facebook Джок Полфрийман разгласява фотография на издадения му от австралийските управляващи пасаван, който е с дата на издаване 22 септември 2019 година. Засега няма пояснение за какво документите не са стигнали до австралиеца.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР