Днес депутатите приеха да бъде създадена временна анкетна комисия, която

...
Днес депутатите приеха да бъде създадена временна анкетна комисия, която
Коментари Харесай

Ген. Атанасов призова Сарафов да предприеме действия за пълно раз...

Днес депутатите одобриха да бъде основана краткотрайна анкетна комисия, която да откри всички обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към убития предходната седмица Мартин Божанов – Нотариуса. Председател на комисията ще е Никола Минчев от ПП-ДБ.
 

" Имам лист на всички лица, които са имали карти и са ходили там (в частния клуб със притежател Нотариуса – бел. ред.). След като краткотрайната анкетна комисия свърши работата си, не е зле да се намерения и за съответни законодателни промени, с цел да не се позволяват такива проблеми ", посочи ген. Атанасов.
 

Във връзка с бъдещата ротация и настояването на ПП-ДБ Мария Габриел да е единствено министър председател, а акад. Николай Денков вицепремиер и министър на външните работи, Атанасов означи следното: " Няма нищо постоянно под слънцето. "

Според записаното в управническата стратегия, акад. Денков би трябвало да е вице и министър на образованието.

 

" Смятаме, че ПП-ДБ и ГЕРБ би трябвало да имат външнополитически канал. Премиерът постоянно би могъл да реализира външна политика ", уточни още Атанасов.

По отношение на блокажа в локалния парламент на София, съпредседателят на Демократична България увери, че ще се откри решение още на следващия ден и СОС ще избере ръководител.

 

" Смятам, че никоя една от политическите сили в Столичен общински съвет няма интерес от предварителни избори. Гражданите също нямат подобен интерес ", безапелационен бе националният представител.
 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР