Днес Демократична България и БСП решават дали да подкрепят кабинета

...
Днес Демократична България и БСП решават дали да подкрепят кабинета
Коментари Харесай

Депутат от БСП разясни фактите до момента срещу кандидата за премиер Пламен Николов

Днес " Демократична България " и Българска социалистическа партия вземат решение дали да поддържат кабинета на " ИТН ". Политическите пристрастености ескалираха съществено след на претендента за вицепремиер и вътрешен министър Петър Илиев и откакто още веднъж се заприказва за съмениня окло. Очаква се социалистите да вземат дефинитивно решение за подкрипа на Национален съвет. От желаеха Петър Илиев  да бъде отдръпнат.

Междувремнно във Facebook депутатът от Българска социалистическа партия Благовест Кирилов изрази подозрения към кандидат-премиера Пламен Николов. Ето какво гласи неговия пост:

Хубаво е да има неизменност, изключително когато става дума за обстоятелства и документи. Петър Илиев съобщи през днешния ден сутринта, че работи единствено с обстоятелства.

Аз също, ето няколко:

Един претендент за министър председател - в последните седмици са много, по тази причина прецизирам - Пламен Николов, съобщи, че има докторска степен от Австрия - университета в Клагенфурт. Така сочеше и профилът му в.
 Българска социалистическа партия: Няма да бъдем “златният пръст ” в Народното събрание Българска социалистическа партия: Няма да бъдем “златният пръст ” в Народното събрание
„ Съвсем отговорно и отворено пред обществото водим тези договаряния, с цел да можем след това да кажем за какво поддържаме или не държавно управление...

В рамките на 10 дни се оказа, че е от България, а не от университета в Клагенфурт.

Някъде по същото време се оказа, че в не са разбрали, че при тях е приключил кандидат-премиер, тъй като в регистрите им няма такова лице.

Когато обстоятелствата приказват...



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР