Днес дъждът в Пловдив ще спре и температурите чувствително ще

...
Днес дъждът в Пловдив ще спре и температурите чувствително ще
Коментари Харесай

Дъждът в Пловдив спира, температурите чувствително се повишават

Днес дъждът в Пловдив ще спре и температурите сензитивно ще се покачат. Минималните ще бъдат към 9-10 градуса, а оптималните ще доближат до 20-21 градуса. През по-голямата част от деня ще доминира слънчево време.

Днес облачността ще се раздира и понижава, в доста региони до ясно време. На обособени места в североизточните и крайните югозападни региони към момента ще има валежи от дъжд, само че до обяд ще спрат. Ще бъде съвсем безшумно и тук-там в низините и котловините ще се образуват мъгли. Минималните температури ще са сред 3° и 8°, в София към 3°. През деня ще доминира слънчево време. Позначителни нараствания на облачността ще има над Източна България, а след обяд и над планинските региони. На обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, най-вече северозападен вятър. Ще се затопли и оптималните температури ще са сред 18° и 23°, в София към 20°. Атмосферното налягане ще е малко по-високо от междинното за месеца.

Над планините преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали слаб дъжд, над към 2000 метра - слаб сняг. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. На обособени места по северното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Вятърът ще е слаб, преди обяд от северозапад, след обяд най-вече от юг. Максималните температури ще са 16-19°. Температурата на морската вода е 12-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР