Днес Чеченеца заяви, че справедливостта е възтържествувала и е обвинен

...
Днес Чеченеца заяви, че справедливостта е възтържествувала и е обвинен
Коментари Харесай

Чеченеца излиза от ареста срещу 1500 лв. гаранция

Днес Чеченеца съобщи, че справедливостта е спечелила и е упрекнат незаслужено. Уточни, че държанието му в никакъв случай не е било неприятно. В залата беше майка му Милка Караилиева, която сподели, че ще направи всичко допустимо да събере сумата за гаранцията.

От обвиняването не са взели решение дали да стачкуват определението на съда, тъй като напълно скоро ще станат два месеца, през които Чеченеца е в ареста.

Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца и Даниел Йорданов-Емили Тротинетката бяха арестувани, откакто снимаха клип в търговски център с момче със специфични просветителни потребности, вързано като куче.

Тримата бяха упрекнати за това, че на 3 април 2023 година в Пловдив в съучастничество са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм.

На 11 май известният като Емили Тротинетката Даниел Йорданов също беше пуснат под гаранция от 1500 лева, като пред районните магистрати от отбраната показаха здравна експертиза със умозаключение, че Йорданов има здравословни проблеми, както и че е прочувствено неустойчив.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР