Днес бяхме свидетели на представление, което заора дъното. Това каза

...
Днес бяхме свидетели на представление, което заора дъното. Това каза
Коментари Харесай

Караянчева за аудио записа с името й: Идваше ми да изчезна и скоча от някоя канара

Днес бяхме очевидци на зрелище, което заора дъното. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева в предаването на bTV " Лице в лице " във връзка отхвърленото искане за оставката й от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Тя го дефинира като излишно упражнение и добави: " Вяло бяха подбрани претекстовете и то нападнаха не мен, а държавното управление, пристигнало на власт с почтени избори ".

Караянчева, че момента с обидните съпоставения от телефония глас, наподобяващ този на премиера Борисов, е бил от моментите, когато на самата нея й се желало " да изчезна и да скоча от някоя скала от Родопите ".

" Злобата, която се изля, беше в действителност ужасяваща. Получих поддръжка от сътрудници от Народното събрание, само че не чаках, че ще употребяват от парламентарната естрада тъкмо този език. За мен тази страница е завършила - каквото имах, го споделих през днешния ден ", съобщи Караянчева и добави, че няма доказателства за достоверността на аудиозаписа.

На въпрос по какъв начин ще реагира, в случай че прокуратурата потвърди, че записът е същински, Караянчева съобщи, че не би трябвало да се гадае. Уточни, че е говорила с министър-председателя по тематиката и той е отрекъл.

По думите ѝ претекстовете на опозицията за оставката са били неенергично подбрани.

" От девет кладенеца вода, измислени, с цел да може да се нападна държавното управление - не мен ", сподели тя.

Председателят на Народно събрание разяснява и изявлението си пред структурите на ГЕРБ в Лом за " ходенето пеш ". " Когато приказваш пред партийна конструкция, се приказва по този начин, че да се възпламени тази публика. Като ръководител на Народното събрание - взаимни отстъпки не върша ", съобщи Караянчева.

Тя загатна и нареждането на нейното изявление до цитати на други ръководители на Народното събрание - коментарът на водещия на " 120 минути " Светослав Иванов от 27 септември.

" Не желая да давам препоръки на медиите, те са Четвъртата власт, само че можем да създадем такава параленост с държавни глави. Днес от трибуната цитирах едно изявление на княз Александър Батенберг: " Нашето дело е свято и надяваме се, че Бог ще го вземе под своя отбрана и ще ни даде нужната помощ, с цел да спечелваме ". Какво споделя господин Петър Стоянов: " Да затворим фабриката за илюзии ". Президентът Радев, който е определен от коалиция БСП-ДПС: " Мутри, вън ". Това е ситуацията! ", разяснява Караянчева.

По думите ѝ тя неведнъж е правила опити да беседва с протестиращите. Даде образец с Благоевград, където беше замерена с яйца.

" Те не желаят разговор, особено тези в Благоевград. Аз приказвам пред гласоподаватели по този начин, както постоянно съм говорела. Това е моят жанр на говорене като член на ИК на ГЕРБ, институционално приказвам по различен метод ", добави тя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР