Днес бяха монтирани 5 броя професионални дезинфекционни станции за извършване

...
Днес бяха монтирани 5 броя професионални дезинфекционни станции за извършване
Коментари Харесай

Община Костинброд закупи 5 професионални дезинфекционни станции

Днес бяха инсталирани 5 броя професионални дезинфекционни станции за осъществяване на стерилизация на ръце с вградена система за приложимост на течен дезинфектант за ръце.
Устройствата са закупени от Община Костинброд, след утвърждение от Общински съвет – град Костинброд, по отношение на получено писмо от Министерство на околната среда и водите, в което се издават инструкции към шефовете на Регионална инспекция за опазване на околната среда по отношение на опцията за разходване на средства от Общините по Закона за ръководство на отпадъците за използване на ограничения от Закона за здравето.
Дезинфекционните станции са сложени:
1 брой в постройката на Общинска администрация - Костинброд
1 брой в постройката на РСПБЗН Костинброд и Общински инспекторат Костинброд
2 броя в постройката на Поликлиниката (на двата входа)
1 брой в постройката на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – град Костинброд и Домашен обществен патронаж
Закупуването и слагането на дезинфекционните станции е част от ограниченията, които Община Костинброд подхваща по отношение на разпространяването на COVID– 19 и се цели поддържане на хигиена и недопускане разпространяването на вируса. Станциите са за прилагане както от чиновниците на институциите, по този начин и за жителите.

На доставянето и слагането на дезинфекционните станции участваха господин Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, доктор Атанас Тенев – Председател на Общински съвет - Костинброд и чиновници от Общинска администрация- Костинброд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР