Днес британската актриса Кийра Найтли навършва 33 години. Родена през

...
Днес британската актриса Кийра Найтли навършва 33 години. Родена през
Коментари Харесай

Кийра Найтли на 33

Днес английската актриса Кийра Найтли навършва 33 години. Родена през 1985 година в Тедингтън, Англия, досега тя има присъединяване в над 30 кино лентата и телевизионни поредици.

Всички познаваме функциите ѝ в " Карибски пирати ", " Наистина обич ", " Междузвездни войни ", " Гордост и предубеждения " , само че сигурно има доста забавни детайлности за живота на актрисата, за които може би не знаете.

 Снимка 347337

Родена в семейство на артисти, още на тригодишна възраст Кийра моли родителите си да ѝ наемат сътрудник. Те въпреки всичко вземат решение да изчакат да навърши най-малко седем години.

Кира Найтли страда от дислексия и като младеж носи специфични очила, с цел да може да чете по-лесно. На 20-годишна възраст е номинирана за Оскар за ролята си в " Гордост и предубеждения " , като се подрежда на пето място измежду най-младите актриси, номинирани за скъпото отличие.

Дълго време актрисата има проблеми с акнето. Въпреки че бабата и майката на Кийра страдат от анорексия, тя не е наранена от това хранително разстройство.

 Снимка 347338

Преди снимането на " Карибски пирати: Сандъкът на мъртвеца ", Кийра споделя, че ще взе участие единствено при изискване че сама извършва всички каскади - в това число борбите с мечове.

Актрисата взе участие в " Междузвездни войни - Невидима опасност ". Получава ролята поради приликата си с Натали Портман. В цялостен грим и костюми даже майките на девойките не можели да ги разграничат.

Кийра Найтли е голям почитател на хубавите обувки и има фикс идея да пазари - тъкмо като Кари Брадшоу, само че в същинския живот.

 Снимка 347335

За снимането на кино лентата " Крал Артур " Кийра тренира бокс три месеца и усъвършенства уменията си на професионално равнище.

Кийра Найтли е имала връзка с артиста Джейми Дорнан от " 50 нюанса сиво ", преди той да стане прочут с присъединяване си във кино лентата.

 Снимка 287864

Найтли се омъжва за английския музикант Джеймс Райтън през 2013 година През 2015 година се ражда и щерка им Еди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР