Днес Бойко Борисов демонстрира лидерство и приятелство към Македония. Това заяви

...
Днес Бойко Борисов демонстрира лидерство и приятелство към Македония.
Това заяви
Коментари Харесай

Бучковски: Изявлението на Борисов е лидерски ход

Днес Бойко Борисов показва водачество и другарство към Македония.

Това съобщи във връзка да поддържа даването на зелена светлина за започване на договаряния на РСМ за участие в Европейски Съюз някогашният македонски министър председател Владо Бучковски , представен от БГНЕС.

" Изявлението на Бойко Борисов е лидерски ход , който ще върне доверието в българо-македонското другарство. С сходни заявления възвръщаме доверието посред ни ", сподели пред организацията Бучковски, който беше и специфичен делегат на управляващите за разрешаване на разногласието сред София и Скопие.
 Радев предизвестява: Да не се афишира историческа победа с френското предложение
Радев предизвестява: Да не се афишира историческа победа с френското предложение

А Министерски съвет да не се крие зад Народното събрание

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ разгласи, че е помолил депутатите от партията да поддържат френското предложение за разрешаване на проблема сред страната ни и Република Северна Македония, в случай че се осмели на това и министър председателят Кирил Петков, който окачестви като страхливец и измамник.

БГНЕС показва, че Френското предложение се състои от три самостоятелни детайла, които единствено в комплект могат да отговорят на въпроса дали РСМ е подготвена да стартира договаряния за участие в Европейски Съюз . Първият документ, проектозаключенията на Съвета, ни споделя че тематиката " двустранни връзки Скопие-София " ще бъде част от преговорния развой. Този документ, както и вторият документ, преговорната рамка, реферират към трети, основен документ - двустранен протокол, в който няма нищо френско и е напълно артикул на договореност сред външните министерства на двете страни. Това е в действителност пътната карта с съответни задължения и стадии, които Скопие би трябвало да извърши в подмяна на това ние да вдигнем ветото.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР