Dnes.bgСъдът не бива да допуска партията му, смята той Кризата

...
Dnes.bgСъдът не бива да допуска партията му, смята той Кризата
Коментари Харесай

Юлий Москов: Слави Трифонов ще е най-опасен и вреден за...

Dnes.bg

Съдът не трябва да позволява партията му, счита той Кризата с африканската чума е придружена от главен проблем, касаещ това, че хората не си застраховат къщите, животните, нивите. Това стана ясно от думите на журналиста Юлий Москов, който гостува в " Денят ON AIR ".



Според него напрежение в обществото няма, само че е трябвало да почерпим опит от други страни като Чехия, където сходни проблеми са намерили своето решение.

" Оградата по българската границата е цялостен подбив. Тя не може да спре и заек, тя е фалшименто, не свърши никаква работа. Оттам потегли казусът ", безапелационен е Москов.

Пред Bulgaria ON AIR журналистът уточни, че съдът не трябва да позволява основаването на партията " Няма такава страна " на Слави Трифонов.

" Какво е това безсрамие с " Няма такава страна "? Трифонов е комик и подбудител. Той какво схваща от политика, стопанска система, интернационалните връзки... ", разяснява още той.

Случващото у нас не можело да се отъждествява с процесите в Украйна, а последният политически сезон посочил несъстоятелността на дребните партии в България, акцентира събеседникът на Ганиела Ангелова.

ВИДЕО ТУК

" Очаквам Трифонов да е най-опасен и нездравословен за Българска социалистическа партия. Преди локалните избори Българска социалистическа партия наподобява тъжно. Остава ѝ само да е креслива. Те са вътре във война между тях и с всички партии у нас. Не са във война единствено с Кремъл ", изрично съобщи Москов.

По думите му след локалния избор не можело да се чака ръководството на София да бъде поето от алените.



 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР