Днес беше проведена поредната оперативка, на която бяха изчистени детайлите

...
Днес беше проведена поредната оперативка, на която бяха изчистени детайлите
Коментари Харесай

Променят движението по пътя Пловдив-Асеновград заради изграждането на локалите

Днес беше извършена следващата оперативка, на която бяха изчистени детайлите по построяването и рехабилитацията на  пътните планове – Пловдив – Асеновград, Югоизточен обходен път - от Ягодовско шосе до изхода на Пловдив в посока Асеновград и Околовръстен път.

На работната среща, свикана по самодейност на регионалния шеф Здравко Димитров, участваха Дончо Атанасов – член на Управителния съвет на АПИ, Юлиян Инджов и Паун Иванов - от фирмата-изпълнител на плана Пловдив - Асеновград " ИСА – 2000 “, Димитър Кацарски – заместник-кмет " Общинска благосъстоятелност, устройство на територията, строителство и вложения “, шефът на Областно пътно ръководство – Пловдив Валентина Бакърджиева, контрольор Георги Димкин - бранш " Политическа партия – КАТ “ при ОД Министерство на вътрешните работи – Пловдив, архитекти, проектанти и специалисти.

Изготвени и предадени в Министерство на регионалното развитие са планът и Подробен устройствен план за локалните платна на пътя Пловдив – Асеновград и кръговото кръстовище при с. Долни Воден. В най-скоро време се чака мнение, с цел да стартират отчуждителните процедури.

С представителя на Пътна полиция беше разисквана краткотрайната организация на придвижването с оглед  пускане построяването на локалните платна и сигурността при включване във връзките с бензиностанциите и обектите, ситуирани около шосето. Проектът би трябвало да бъде координиран до края на седмицата.

До 3 август специалистите от Община Пловдив би трябвало да уточнят с АПИ обсега на плана Югоизточен обходен път от Ягодовско шосе до връзката Пловдив - Асеновград, с цел да стартират процедурите по Подробен устройствен план. Подготвя се техническото задание за възлагане на проекта  за рехабилитация на Околовръстен път на Пловдив, който ще включва и местни платна. Следващата среща, на която ще бъдат докладвани стадиите, до които са достигнали трите значими за региона пътни плана, е планувана за 7 август.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР