Днес беше направен публичен опит да се унищожи истината такава,

...
Днес беше направен публичен опит да се унищожи истината такава,
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: В ББР беше назначен човек на 15 000 лв заплата, този човек днес е шеф на правителствения кабинет

Днес беше изработен обществен опит да се унищожи истината такава, каквато е. За мен през днешния ден се организира най-унизителният спор откогато имам опцията да съм депутат в последните парламенти. Това съобщи в Народното събрание Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

Коалицията беше основана с една единствена концепция - всички да се надигнем против статуквото, което 12 години унищожаваше репутацията на тази постройка, хората, беше трансформирало институциите в бухалки, добави той. Подписа се съдружно съглашение, което трябваше да се следва и извършва.

Бойко Борисов беше задържан без нито един от съдружните сътрудници да знае за този арест. Тогава аз и всички останали сътрудници празнувахме и бяхме щастливи, че страната се е изправила против мафията. Какво създаде този арест - Бойко Борисов беше трансфорат в воин, означи Балабанов.

Той даде образци за корупция:
Корупция е да назначиш брачната половинка си за консултант в министерството на финансите, сподели още той.В ББР беше назначен човек на 15 000 лв. заплата, този човек през днешния ден е началник на държавния кабинет.КПКОНПИ - предлагането за Бойко Рашков раздруса всички съдружни сътрудници, освен нас. За да бъде прикрит от Министерство на вътрешните работи, където не е осъществена промяна и да иде в КОНПИ, сподели Балабанов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР