Днес бе представена мултимедийната платформа BULGARIA WANTS YOU на продуцентите

...
Днес бе представена мултимедийната платформа BULGARIA WANTS YOU на продуцентите
Коментари Харесай

Иван и Андрей представиха BULGARIA WANTS YOU - новата платформа за кариера и живот в България

Днес бе показана мултимедийната платформа BULGARIA WANTS YOU на продуцентите Иван и Андрей, която цели да разпространява България като положително място за живот и кариерна реализация. На събитието участваха сътрудници на самодейността, известни лица от шоубизнеса, общественици, публицисти и представители на водещи компании от съвсем всички промишлености у нас.

Платформата BULGARIA WANTS YOU цели да притегли български жители от чужбина, както и да задържи българите в страната на локалния трудов пазар, като предлага благоприятни условия за работа и информация за живота в другите райони на страната.

Сайтът предлага разгласи за работа от най-успешните и социално-ориентирани компании у нас, както и от още доста представители на дребния, междинния и наедрял бизнес от разнообразни сфери на активност, разположени в цялата страна.



„ BULGARIA WANTS YOU е плод на усилени изследвания, разбори и препоръки от разнообразни специалисти по какъв начин да бъдем оптимално потребни, както за българите тук и по света, по този начин и за бизнеса, който избира да влага в тях, предлагайки им работа. Ние сме с ясното схващане, че в 21-ви век хората са задоволително свободни и мобилни, с цел да пробват разнообразни разновидности за своето бъдеще. Но откровено имам вяра, че да успяваш вкъщи, при фамилията, може да бъде малко по-лесно. “, показа Андрей Арнаудов – съосновател на платформата.

Освен прочувственото видео, с което планът започва, част от платформата като „ положителния образец “ са видео визитките на вдъхновяващи българи – като тези на създателя на уеб страницата Уча.се Дарин Маджаров, бизнесмена Владимир Давчев и треньорката ни по художествена гимнастика Весела Димитрова, които описват историята на триумфа си, реализиран тук, в България.

Платформата ще предлага благоприятни условия за всеки, търсещ работа, без значение от неговото равнище на подготовка, а посредством особено основания Калкулатор, ще може да пресметна дали предлаганата заплата ще отговори на метода му на живот и с какъв брой повече или по-малко средства може да покрие стандарта си в другите райони на страната.

Отново със особено основани за платформата видеа, уеб сайтът показва преимуществата за живот и кариера в Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна, а скоро и в доста други български градове. Сайтът съдържа настояща информация за качеството на живот и обществената среда във всички регионални центрове.



Проектът е финансиран с частни средства и се реализира главно в партньорство с бизнеса, както и с поддръжката на доста общини и институции.

В платформата още тази седмица ще може да се кандидатства по настоящи разгласи на Sutherland, BILLA България, EVN, Cargotec, Kaufland, Мебели Виденов, Еврохолд България, Пловдив Плаза Мол, Юпитер холдинг, Cargill, Асарел-медет, Mr. Bricolage, Пощенска банка, Агресия, Cremio и други.

Медийни сътрудници на BULGARIA WANTS YOU са bTV Media Group, Списание Мениджър, ТопНовини, Кмета.БГ, Идеа ком и Метрореклама.

Очаквайте подробна информация за събитията за показване на платформата в страната и тези от европейския тур на Иван и Андрей, който уредниците се надяват да се реализира тази есен и напролет на 2021.

От през днешния ден всеки онлайн консуматор може да прегледа подбрани оферти за работа от специфичната селекция работодатели в България на www.bulgariawantsyou.com



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР