Днес бе поставено началото на поредица от работни срещи на

...
Днес бе поставено началото на поредица от работни срещи на
Коментари Харесай

Русенският университет подписа договор за сътрудничество във Виетнам

Днес бе сложено началото на поредност от работни срещи на делегация от Русенския университет в университет Nong Lam University, в град Хо Ши Мин, Виетнам.

Програмата на визитата включва срещи сред ректора на Русенския университет – акад. Христо Белоев и президента на Nong Lam University - проф. Хун Тан Хунг, с заместител ректора проф. Нгуен Туан, с декана на инженерния факултет проф. Нгуен Бич, с декана на факултета по осведомителни технологии проф. Нгуен Ду, с шефа на интернационалния отдел доктор Нгуен Туй, с преподаватели от направленията: земеделие, земеделска техника и информатика, посещаване на от отдел интернационално съдействие, лаборатории и други

По време на срещата двамата ръководители на висшите учебни заведения проучиха досегашната активност по подписания през 2015 година контракт за съдействие и регистрираха постигнатите резултати при обмена на преподаватели, студенти и докторанти по стратегия Еразъм +, присъединяване в общи събития, работата по общи научни тематики и други Обсъдени бяха съответни тематики за бъдещи взаимни начинания и работа по планове.

В края на срещата бе подписан контракт за партньорство и съдействие.

В идващите дни следва договаряне на параметрите за образование по общи бакалавърски и магистърски стратегии, взаимно образование на докторанти, работа по общи научни планове, изявления в списания, присъединяване в научни конференции и други.

По време на срещата беше разисквана и опцията за взаимни действия в асамблеята ASEM „ Дунав-Меконг “, в която Русенския университет интензивно взе участие.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР