Днес бе освободена от длъжност съдията от Окръжен съд -

...
Днес бе освободена от длъжност съдията от Окръжен съд -
Коментари Харесай

Освободиха с почести говорителя на окръжния съд във Враца

Днес бе освободена от служба съдията от Окръжен съд - Враца Снежана Наумова, заради навършване на 65-годишна възраст. Тя има дълготраен съдийски стаж - 38 години, през които е разглеждала наказателни и административно-наказателни каузи. Започнала е работа като арбитър в районния съд в Мездра през 1981 година, а от 1983 година до 2006 година е била негов ръководител. За изключителните й качества на административен началник приказват отличните резултати на този съд през годините на нейното ръководство. Наумова има и значителен принос за построяването на правосъдната палата в Мездра. През 2006 година е назначена на служба „ арбитър “ в Окръжен съд – Враца, където работи до 11.07.2019 година
Снежана Наумова е един от най-авторитетните съдии от правосъдния регион на Окръжен съд - Враца. Професионалното й мнение е високо ценено от останалите съдии. Дългогодишен член е на етичната комисия при Окръжен съд - Враца, което е отзив за качествата й и за доверието, с което се употребява измежду сътрудниците си.
От 2009 година, в продължение на 10 години, Снежана Наумова съвместява и длъжността „ представител “ на Окръжен съд – Враца и по този начин даде своя извънреден принос за повишение на публичното доверие към съда и издигане на неговия престиж.
За проявения висок професионализъм, образцовото осъществяване на служебните отговорности и високи нравствени качества, на 9.07.2019 година Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет насърчи арбитър Наумова с отличие „ персонален почетен знак: първа степен – златен “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР