Днес бе даден старт за изграждането на футболно игрище в

...
Днес бе даден старт за изграждането на футболно игрище в
Коментари Харесай

Кметът на Симитли Ап. Апостолов направи първа копка на бъдещ стадион в село Полена

Днес бе даден старт за построяването на футболно игрище в село Полена. Кметът на община Симитли – Апостол Апостолов, дружно с кметът на селото Веселин Топузов счупиха бутилки шампанско в греблото на багера, с който стартира работата по строителството на новия стадион.

За ритуалната първа копка за началото на строителните действия наспортното оборудване,събра доста поданици на селото, които скоро ще се радват на новата си облага – стадион за всички поданици и за обичания си тим - ФК “Ветрен “ (Полена).

На формалната гала участваха също националният представител Стефан Апостолов, ръководителят на Общински съвет - Симитли – Вилимир Александров, зам.-кметовете на община Симитли Елеонора Гаврилова и Юлиан Мишев, представители на компанията реализатор, част от момчетата от локалния тим, както и поданици на селото.

Само стадион си нямаме, оттова нататък нашето село е красиво, подредено, с асфалтирани улици, добра инфраструктура,площад, красива черква,споделиха присъстващите, които са радостни, че скоро ще иматиизграден стадион.

Терена ще бъде ситуиран на над 4 000 кв.м., и в допълнение повърхност, която е планувана за зона за сигурност.Новото спортно съоръжени ще бъде с 185 седящи места, както и съблекални за тимовете и съдиите иLED осветяване с самостоятелно зареждане. Предвидени са и четири броя тоалетни, както и два броя скамейки с заслон. Вратите за вход и излаз ще бъдат три броя, а зоната на игралното поле ще бъде с изкуствена трева.

Село Полена е едно от селата в общината, където младите се интересуват от спорт,а футболът е пристрастеност на жителите.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР