Днес българите трябва да са убедени, че отиват по своя

...
Днес българите трябва да са убедени, че отиват по своя
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Пожелавам си днес поне правителството да осигури нормален и прозрачен вот в България


Днес българите би трябвало да са уверени, че отиват по своя воля и техният глас ще бъде регистриран обикновено и реалистично, уточни още Йотова.

" Очаквам и евентуално да спадне изборната интензивност поради недоверието, което за следващ път се породи в институциите. Но пък поисквам на всички българи през днешния ден да отидат с още по-голямо предпочитание и с още по-голяма отговорност и да гласоподават, и да създадат верния избор. Много неща ни бяха отнети през последните години. Като че ли някой сега се пробва да ни отнеме и най-важното - правото на избор ", коментар тя.

Вицепрезидентът сподели, че е гласувала за една друга София, в която дребните деца ще имат опция умерено да изберат детската си градина и да не чакат с години. Да живеят в град с чист въздух и в който умерено ще могат да вървят по улиците. Град, в който да няма разлика дали живееш в центъра, или в по-далечните квартали, сподели още тя.

Снимка: БТА

Илияна Йотова съобщи, че не се е срещнала с отчета на Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС), който е изпратен до Централната изборна комисия. Няма да го разясня, до момента в който не се срещна, добави вицепрезидентът.

Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР