Днес американците са много по-депресирани от когато и да било.

...
Днес американците са много по-депресирани от когато и да било.
Коментари Харесай

5 класически признака на депресия, които повечето хора не разпознават

Днес американците са доста по-депресирани от когато и да било. И даже не го знаят, сочи проучване.

Данни от близо 7 милиона възрастни от всички региони на Съединени американски щати сочи, че през днешния ден американците показват повече психосоматични признаци на меланхолия, в сравнение с в предишното.

Д-р Жан Твенге, водещият откривател споделя:

“Предишни проучвания демонстрираха, че повече хора са били лекувани от меланхолия в последните години, само че това може да се дължи на по-добрата осведоменост и на по-малко стигма. Изследването демонстрира увеличение на признаци, за които множеството хора даже не знаят и са свързани с меланхолия, което демонстрира, че възрастните и подрастващите в действителност страдат повече. ”

Симптомите на меланхолия, които доста са заявили, само че за които доста не знаят, че са знаци за меланхолия, са включвали:

                  1. Лош вкус

                  2. Проблеми със съня

                  3. Липса на централизация

                  4. Трудности с отпочиването

                  5. Усещане за натруфеност

Д-р Твенге продължава:

“Въпреки всички тези признаци, хората не са склонни да кажат, че са депресирани, когато бъдат запитани непосредствено, което демонстрира, че резултатите не са основани на данни от хора, които са по-склонни да признаят меланхолия. ”

Изследването демонстрира, че съпоставени с техните връстници през 80-тте, младежите през днешния ден е с 38% по-вероятно да имат проблеми с паметта, а при 74%  е по-вероятно да имат проблеми със съня.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР