Днес Ахмед Доган празнува юбилей. Лидерът на ДПС става на

...
Днес Ахмед Доган празнува юбилей. Лидерът на ДПС става на
Коментари Харесай

Днес Ахмед Доган празнува юбилей: Вижте какво му пожелаха от ДПС

Днес Ахмед Доган чества празник. Лидерът на Движение за права и свободи става на 70 години, а от партията побързаха да му пожелаят:

Да е здрав, с нестихваща сила и да граби с цялостни шепи от живота

Доган обаче няма да чества. Честванията бяха отсрочени поради Рамазана и политическата рецесия. Въпреки това през днешния ден ще даде 70 ифтара в цялата страна.

SafeNews разгласява пожеланието на Движение за права и свободи без редакторска интервенция:

Благодаря, Учителю! С тези думи се обръщаме към нашия почетен ръководител доктор Ахмед Доган през днешния ден, когато навършва своя 70-годишен празник.

От името на Централния съвет на Движение за права и свободи пожелаваме на господин Доган здраво здраве и нестихваща сила.
И с доста обич му желаем да черпи с цялостни шепи от живота, който толкоз доста обича, да лети на крилете на свободата, за която се е борил и ни е учил на тази битка и да бди над Движение за права и свободи, в името на новото начало, което сме призвани да построяваме дружно, неуморно и поредно, трансформирайки мира, сигурността и просперитета в персонална мотивация за живот на всеки, по този начин, че светът да бъде по-надежден за нас и за нашите деца

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР