Днес 55 години навършва Даниел Крейг – невероятният актьор, който

...
Днес 55 години навършва Даниел Крейг – невероятният актьор, който
Коментари Харесай

Неустоимият Даниел Крейг, който накара Рейчъл Вайс да повярва в брака и любовта

Днес 55 години навършва Даниел Крейг – невероятният артист, който пленява сърцата на публиката със загадъчна усмивка, строго лъчение и безспорен гений.

Много дами се борят за сърцето на Джеймс Бонд на екрана, само че в персоналния си живот британецът със железен взор Даниел Крейг е обрекъл сърцето си единствено на една жена. Това е актрисата Рейчъл Вайс, която познаваме от хитови ленти като „ Мумията “, „ Фаворитката “ и „ Черната вдовица “.

Двамата артисти се срещат през 90-те години в Лондон, когато към момента прохождат в киното. Тогава и двамата са обвързани, само че ориста си знае работата и пътищата им ще се пресекат в точния миг.

Повече от десетилетие по-късно са определени да изиграят двойка в трилъра „ Къщата на сенките “ , пренасяйки любовта от екрана в действителния живот.

Въпреки голямата известност и присъединяване в някои от най-касовите филми от последните години, Рейчъл Вайс и Даниел Крейг ревниво пазят персоналния си живот и рядко приказват за десетилетния си романс. Всъщност актьорите даже към момента не са споделили обществено името на щерка си, която се роди през 2018 година

От влюбването на снимачната площадка до развъждането на щерка им дружно , в галерията описваме за красивата обич на Рейчъл Вайс и Даниел Крейг, които потвърждават, че щастието обича тишината:
 Красивата любовна история Даниел Крейг и Рейчъл Вайс  Красивата любовна история Даниел Крейг и Рейчъл Вайс  Красивата любовна история Даниел Крейг и Рейчъл Вайс  Красивата любовна история Даниел Крейг и Рейчъл Вайс
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР