Днес, 28-и февруари, няма да се движат някои пътнически влакове

...
Днес, 28-и февруари, няма да се движат някои пътнически влакове
Коментари Харесай

БДЖ спря пътнически влакове, ето кои няма да пътуват

Днес, 28-и февруари, няма да се движат някои пътнически влакове в Североизточните региони на страната, оповестяват от пресцентъра на БДЖ. Причината за анулацията на тяхното придвижване са тежките  метеорологични условия.

Пътническите влакове, които няма да пътуват през днешния ден са композициите в секторите Добрич-Кардам-Добрич, Самуил-Силистра-Самуил, както и два влака сред Русе и Шумен.

За пасажерите от анулираните влакове в сектора Самуил-Силистра-Самуил е обезпечен транспорт с рейсове.  

Движението на всички други влакове в страната се реализира обикновено, като са вероятни известни закъснения заради усложнената зимна конюнктура.

Националният железопътен транспортьор приканва своите клиенти да демонстрират самообладание и да се осведомят навреме за настоящата конюнктура, защото метеорологичните условия са динамични. По тази причина е допустимо възникването на насилствени престои и струпване на закъснения при придвижването на влаковете.

Актуална информация за придвижването на влаковете клиентите на „ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД могат да получат от чиновниците на гишетата „ Информация ” и билетните каси в съответните железопътни гари, както и на националния информативен телефон 0700 10 200.

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР