Днес, 27 септември, принц Хари успя да съживи спомена за

...
Днес, 27 септември, принц Хари успя да съживи спомена за
Коментари Харесай

Принц Хари по стъпките на Даяна

Днес, 27 септември, принц Хари съумя да съживи загатна за своята починала майка Даяна Спенсър. По средата на своето посещаване в Южна Африка, херцогът на Съсекс посети град Хуамбо, Ангола, където преди 22 години бе и Лейди Ди .

Тогава тя се бореше за елиминирането на противопехотните мини в страната, с цел да обезпечи едно по-мирно бъдеще за поколенията.

Благодарение на нейните старания в тази област и единството на общественост и управляващи, през днешния ден минните полета съвсем не съществуват в Ангола.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Сеп 26, 2019 в 11:15 PDT

А принц Хари посети същото място, където през 1997 година е направена известната фотография на Даяна със предпазен шлем и бронежилетка .

Разликата през днешния ден е, че тогава регионът бе минно поле, а в този момент не стопира да се развива . И заслугата за това несъмнено е да принцесата.
 Снимка 444807

Херцогът на Съсекс пък е решен да продължи делото й. Бъдещите цели са до 2025 година Ангола да бъде изцяло изчистена от мини. И в този момент тази задача е в ръцете на Хари и Меган, които са решени да съумеят в чест на паметта на Лейди Ди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР