Днес, 25 септември, от 13,00 ч. стартира продажбата на билети

...
Днес, 25 септември, от 13,00 ч. стартира продажбата на билети
Коментари Харесай

Дунав пуска днес в продажба билетите за мача с Пирин

Днес, 25 септември, от 13,00 ч. започва продажбата на билети за мача с Пирин. На 30.09 тимът на Дунав посреща на Градския стадион в Русе противника от Благоевград. Срещата е от извънредно значение и за двата тима, които имат голяма потребност от успеха, оповестяват от Дунав.

Двубоят е с начален час 20:00 ч. Пропуските са с цена 8 лева Те могат да бъдат открити също в магазин „ SportLic” на бул. „ Цар Фердинанд “ 3 /в постройката на „ Здравко Чампоев “ до Градските хали/.

Това важи и за 5 от офисите на „ Нетуоркс България “ в Русе – на ул. „ Църковна самостоятелност “ 18 /на партера на постройката на Проектантска организация/; в квартал „ Възраждане “ на улица „ Плиска “ 78 вход „ Д “ на блок „ Мадара “; в МОЛ Русе на бул. „ Липник “ 121 Д; в квартал „ Дружба “ на ул. „ Васил Левски “ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „ Борисова “ 40 в сервиз „ Милков “. Ръководството на ФК „ Дунав “ Русе към този момент пусна в продажба и билети на цена от 5 лв..

От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за идентичност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката. ФК „ Дунав “ Русе припомня, че децата до 12 годишна възраст може да следят мачовете гратис. За централната естрада билетите ще са с цена 20 лева и ще се продават единствено в магазин „ SportLic”.

Там ще можете да закупите и сезонни карти на цена надлежно – централния бранш под козирката 300 лева за възрастни и 150 лева за деца и 100 лева за бранша до централната естрада. За облекчение на почитателите, касите на стадиона ще стартират продажба на пропуски в 17:00 ч. Вратите отварят в 18:00 ч. Билети ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на дуела. Ако фен реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде позволен назад след 60 мин. от старта на мача.

Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, заради съображения за сигурност. Надяваме се на огромна поддръжка от трибуните за този доста значим мач за нашия обичан „ Дунав “. Нека покажем, че точно в най-трудните моменти сме едно цяло и събота на Градския стадион в Русе атмосферата да бъде запомнена от всички почитатели. Да дадем още един път нужния позитивен заряд на „ Драконите “, с цел да могат да се чустват окрилени и вземат по този начин нужните три точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР