Днес, 25,03,2020 година, се очаква в 11 часа да се

...
Днес, 25,03,2020 година, се очаква в 11 часа да се
Коментари Харесай

Държавната комисия по хазарта отнема лиценза на още една компания на Божков

Днес, 25,03,2020 година, се чака в 11 часа да се организира постоянно съвещание на Държавната комисия по хазарта (ДКХ), на което би трябвало да бъде лишен лиценза на „ Еврофутбол “.

Лицензът ще бъде лишен на база Закона за
хазарта.

Това се случва няколко седмици, след наложените актове за неплатени такси към страната на редица сдружения от хазартния бизнес.

Компанията е обвързвана с хазартния необут Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

В момента ръководител на ДКХ е Георги Йорданов  Георги Йорданов Георги Йорданов е назначен краткотрайно за ръководител на Държавната комисия по
хазарта на 3 февруари. Той бе назначен на поста от министъра на финансите Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва краткотрайно. До това се стигна откакто Александър Георгиев изиска самичък да бъде отхвърлен от поста на ръководител на Комисията.

Комисията по
хазарта с нов ръководител

Георгиев бе притеглен като обвинен по делото против Божков.

Шефът на Комисията по
хазарта на независимост против 40 000 лева

Припомняме ви, че все още Божков и Георги Попов са в ОАЕ. За екстрадацията им у нас има изпратено писмо до емирствата.

Окончателно: Божков и Попов ще бъдат арестувани за 72 часа, в случай че се приберат у нас

На хазартния необут са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, търговия с въздействие, владеене и отчуждаване на културни полезности. Божков е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Цветомир Найденов: Васил Божков е сериен изнасилвач! Насилил е стотици дами, в това число и малолетни


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР