Днес - 23 август, след 16 ч. ще бъде възстановено

...
Днес - 23 август, след 16 ч. ще бъде възстановено
Коментари Харесай

Пускат за леки автомобили АМ „Струма“ в посока Кулата

Днес - 23 август, след 16 ч. ще бъде възобновено придвижването на леките коли, пътуващи към Кулата в сектора от Автомагистрала „ Струма " край Дупница. Извършените през днешния ден проби на носимоспособността на оборудването при 62-ри км потвърдиха първичните оценки на специалисти, че е допустимо стартиране на трафика в платното за София, което е по-слабо наранено от пожара в депото за боклуци.
Днес и на следващия ден - 24 август, в сектора от Автомагистрала „ Струма " ще минават леките коли, пътуващи към Кулата, а идващите от Кулата към София ще са по Е-79. В неделя и понеделник, когато трафикът от Гърция към столицата е по-интензивен, по автомагистралата ще минават леките коли за София, а тези за Кулата ще бъдат по Е-79. Целта е оптимално облекчение на водачите в края на работната седмица и през почивните дни.
През идната седмица в делничните дни за прекосяването на леките коли в платното за София на Автомагистрала „ Струма " край Дупница ще бъде направена спомагателна краткотрайна организация на придвижването според от интензивността на трафика.
На този стадий придвижването на тежкотоварните транспортни средства остава напълно по Е-79. За повишение на сигурността от 14 ч. през днешния ден до 20 ч. в събота - 24 август, транспортните средства над 12 тона, пътуващи към Кулата, ще бъдат пренасочвани от Автомагистрала „ Струма " към Е-79 при пътен възел „ Долна Диканя ". При пътен възел „ Бобошево " тежкотоварните камиони още веднъж ще не престават пътуването си по автомагистралата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР