Днес, 21 август, изтича крайният срок за подаване на оферти

...
Днес, 21 август, изтича крайният срок за подаване на оферти
Коментари Харесай

Днес е крайният срок за подаване на оферти за почистване на София

Днес, 21 август, изтича крайният период за подаване на предложения в търга за почистващи компании, разгласен от Столичната община. Обществената поръчка е за 436 млн. лева с Данък добавена стойност и е със период пет години.

Почистването в София е разграничено на седем зони, които включват по няколко административни региона. В оповестения търг се търсят частни реализатори за съвсем цялата територия на града.

Като част от плана за по-чиста София, Столичната община пусна поръчка за снабдител на пречистващи филтри Кандидатите могат да подадат предложения за най-много две зони. Най-скъпата зона е Първа, която включва регионите "Средец ", "Лозенец " и "Студентски ". Тя е с планирана стойност 68.4 млн. лева без Данък добавена стойност за период 5 години.

Пета зона е най-евтина и включва регионите "Банкя ", "Връбница " и "Нови Искър ". За нейната поддръжка прогнозната стойност е 39.8 млн. лева без Данък добавена стойност. Поръчката не обгръща регионите „ Витоша “, „ Красна поляна “, „ Младост “. Общият събран и превозен боклук на територията на Столичната община за година е сред 350 хиляди и 400 хиляди тона. Отварянето на офертите е планувано за 22 август.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР