Днес, 21.03.2023 г. в сградата на Областна администрация Благоевград, областният

...
Днес, 21.03.2023 г. в сградата на Областна администрация Благоевград, областният
Коментари Харесай

Областният управител Ст. Христов проведе среща с ръководството на РИК-Благоевград и отговорните институции във връзка с изборите за Народно събрание

Днес, 21.03.2023 година в постройката на Областна администрация Благоевград, регионалният шеф Стоян Христов организира среща по отношение на идните на 02.04.2023 година избори за Народно заседание. На срещата участваха заместител регионалният шеф Слави Христов, управлението на РИК – Благоевград, представители на „ Информационно обслужване “, РД ПБЗН и Охранителна полиция.

Областният шеф прикани за ефикасна връзка сред институциите, с цел да се обезпечи осъществяването на уговорките по организационно-техническата подготовка и да се подсигуряват почтени и транспарантни избори, в сходство с Изборния кодекс.

На срещата бяха разисквани въпроси от учредителен и механически темперамент, съгласуване и взаимоотношение сред институциите за провеждането на изборния развой, действия по обезпечаване на изборните комисии с бюлетини, изборни бумаги, техника, консумативи и други материали.

С цялостната активност по застраховане на организационно-техническата подготовка на изборите, Областна администрация-Благоевград цели провеждането на почтени и транспарантни избори, и образуване на доверие в гласоподавателите по отношение на легитимността на резултатите.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР