Днес, 17 март, центърът на град Ямбол осъмна с паркиран

...
Днес, 17 март, центърът на град Ямбол осъмна с паркиран
Коментари Харесай

Ямбол осъмна с паркиран чисто нов червен автомобил в центъра на града

Днес, 17 март, центърът на град Ямбол осъмна с паркиран чисто нов червен автомобил, извоюван от игрите на Български състезателен тотализатор.

Всички се питаха кой е късметлията, който ще си тръгне с нова кола. По-късно се срещнаха с Христо Иванов, който публично получи ключовете за аленото возило от господин Златко Златанов, районен управител на БСТ. Наградата е от Втори тото късмет на играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ и беше изтеглена в тиража по случай Празника на любовта и виното - 14 февруари.

СПОРТ ТОТО провежда същински празник за жителите на Ямбол с доста награди, музикални осъществявания, лотария и благоприятни условия за повече облаги. Водеща беше партньорката на Део в предаването на СПОРТ ТОТО по БТВ – Марина Кискинова.

Печелившият, Христо Иванов е на 60 години. Шегува се, че е набор на Български състезателен тотализатор и дружно са чествали празник. Има двама сина и е професионален водач. „ Карал съм доста коли, само че нищо не може да се съпостави с чисто нова, алена кола “, радва се късметлията. Споделя, че играе тото от съвсем 40 години и всеки четвъртък пуска фишове за игрите 6/49, 5/35 и 6/42, с абонамент за два тиража и с едни и същи цифри.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР