Днес, 17.02.2022 г., състав на Софийски апелативен съд остави без

...
Днес, 17.02.2022 г., състав на Софийски апелативен съд остави без
Коментари Харесай

Обвиняемите за убийството на мъж в с. Антон са с потвърдени мерки за неотклонение "задържане под стража"

Днес, 17.02.2022 година, състав на Софийски апелативен съд остави без почитание жалбите на отбраната на обвинените Дончо Петров и Красимир Петров за изменение на ограниченията им за неотклонение в по-леки. Двамата мъже са привлечени към наказателна отговорност от Софийска окръжна прокуратура за осъществено от тях закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс.

В хода на следствието по формираното досъдебно произвеждане са събрани доказателства за съпричастността на обвинените към гибелта на 28-годишния Иван Доганов. Пострадалият е бил открит на 06.02.2022 година в безпомощно положение на улица в с. Антон, Софийска област.

В днешно правосъдно съвещание съдът одобри, че е налице обосновано съмнение за извършителството на незаконното действие. Съществува действителна заплаха обвинените да се укрият и да извършат друго закононарушение Въззивната правосъдна инстанция установи висока социална заплаха на действието и дейците, като удостовери ограниченията за неотклонение " задържане под стража " по отношение на Дончо Петров и Красимир Петров.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР