Днес, 16 март, Samsung и Disney обявиха, че ще работят

...
Днес, 16 март, Samsung и Disney обявиха, че ще работят
Коментари Харесай

Samsung и Disney създават емоджита с добавена реалност

Днес, 16 март, Samsung и Disney оповестиха, че ще работят взаимно и ще основат специфични емоджита с добавена действителност.

 Samsung показа тв приемник - хамелеон
Samsung показа тв приемник - хамелеон

Какви са опциите на новия QLED тв приемник

Така емблематичните герои на Disney - Мики и Мини Маус , безусловно ще оживеят на екраните на телефоните. Те са особено основани за Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ , а до края на годината ще бъдат налични и персонажи от " Зоотрополис " , " Замръзналото кралство " и " Феноменалните " .

 Снимка 345662

 Защо да си купим Samsung Galaxy S9
Защо да си купим Samsung Galaxy S9

Смартфонът несъмнено има атрактивни страни

Според изпълнителния вицепрезидент на Samsung Electronics - ЙонгХий Лий, на ден хората си изпращат повече от 6 милиарда емоджита, и те желаят да и създадат още по-интересни. Затова от 16 март потребителите на Galaxy S9 и S9+ могат да смъкват Disney героите (Мики и Мини Маус) посредством AR Emoji функционалността на камерата.

 Снимка 345663

Емоджитата с добавена действителност употребяват логаритъм, който разпознава до 100 изражения на лицето и ги генерира в 3D изображения, намигвания и кимания с оптималната акуратност. Тази функционалност има 18 авансово заредени стикера, които да споделяме с всеки, без значение от типа на телефона му. Важно е да се означи, че в тези 18 емоджита не се включват Disney героите, най-малко на този стадий.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР