Днес, 15 април, беше открито 45-ото Народно събрание на Република

...
Днес, 15 април, беше открито 45-ото Народно събрание на Република
Коментари Харесай

Коя е Мика Зайкова, която откри новия парламент?

Днес, 15 април, беше намерено 45-ото Народно заседание на Република България.
Според член 76 от Конституцията най-възрастният депутат открива новия парламент. Този път това е от парламентарната група на партията на Слави Трифонов " ИТН ".
Коя е Мика Зайкова? Зайкова е родена на 2 февруари 1942 година в София. Завършила е Минно-геоложкия институт, компетентност " Минен инженер ", а по-късно и стопанска система със компетентност " Планиране ".
Работила е в Топлоелектрическа централа Марица Изток, Министерствата на химията и индустрията, а от 1994 година до 2017 година е била стопански консултант на президента на КТ " Подкрепа " Константин Тренчев.
През последните години тя е чест посетител в студиата на малките екрани и радиа, като разяснява главно икономическите и финансови индикатори за развиването на страната.
 Мика Зайкова: Народът ни изпрати за смяна, която да ни извади от всички последни места в Европейски Съюз Мика Зайкова: Народът ни изпрати за смяна, която да ни извади от всички последни места в Европейски Съюз
Вече 1300 години на този парещ кръстопът българите се борят за нашата красива и прелестна земя " като една човешка длан, с цел да я има Бъл...
Наложила се е като критик на държавните управления на Бойко Борисов, което проличава от многочислените ѝ изявленията. По-долу ви представяме нейни визии, по този начин, както ги е споделяла пред феновете и слушателите.
ще остане на стола на ръководител на Народното събрание до избирането на нов подобен.
Последните четири Народното събрание бяха откривани все от социалисти - Тома Томов (44-о НС), починалият Стефан Данаилов (43-о и 42-о НС), проф. Андрей Пантев (41-о НС).
Честта да открият първото съвещание преди този момент имаха артистът Коста Цонев (40-о НС), експравосъдният министър от Съюз на демократичните сили Светослав Лучников (39-о и 38-о НС).

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР