Днес, 13.11.2023 г., и.ф. главен прокурор Борислав СарафовБорислав Сарафов е

...
Днес, 13.11.2023 г., и.ф. главен прокурор Борислав СарафовБорислав Сарафов е
Коментари Харесай

Сарафов се срещна с британския министър по миграцията Робърт Дженрик и водена от него делегация

Днес, 13.11.2023 година, и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. организира среща с английския министър по имиграцията Робърт Дженрик и водена от него делегация. На срещата в Съдебната палата в София участва английският дипломат Н. Пр. Роб Диксън.

От българска страна в диалозите участваха Мария Павлова, заместител основен прокурор при Върховна касационна прокуратура (ВКП), Елена Каракашева, заместител основен прокурор при Върховна административна прокуратура (ВАП) и прокурор Ваня Стефанова, завеждащ отдел „ Специализиран “ във ВКП. 



Снимка: Прокуратура на Р България

В хода на диалозите бяха разисквани провокациите пред националните и партньорските служби в Европа като противозаконната миграция, подбудена от районни и местни военни спорове, и съпътстващата я трансгранична престъпност.

Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. акцентира основната роля на България за ефикасното ръководство на външните граници на европейския континент и за превъзмогване на обвързваните с миграцията проблеми в сигурността с оглед преодоляване на мигрантския напън над Европейския съюз и Обединеното кралство.

Министър Дженрик благодари за оказваната поддръжка от българската прокуратура за секване на проведеното напредване на незаконни мигранти. Той изрази своето задоволство от тясното взаимоотношение сред българските и английските правоохранителни органи в битката против проведената имиграционна престъпност.



Снимка: Прокуратура на Р България

В рамките на срещата двете страни се сплотиха към нуждата от хармонизирано използване на разпоредбите и стандартите за граничен надзор и от систематичен метод за противопоставяне на трансграничните закононарушения и другите форми на интернационална престъпност за подсилване на европейската система за сигурност.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР