Днес, 12 август 2019 г., на пресконференция в град Сопот

...
Днес, 12 август 2019 г., на пресконференция в град Сопот
Коментари Харесай

Кандидатът на ВМРО за кмет на Сопот е Веселин Личев

Днес, 12 август 2019 година, на конференция в град Сопот евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки показа кандидатурата на партията за кмет на общината - Веселин Личев.

Присъстваха също националният представител Александър Сиди, общинските съветници от Вътрешна македонска революционна организация в Пловдив Стефан Послийски и Нина Гьошева, ген. Димитър Шивиков и локалният ръководител на партията Никола Пингелов, оповестиха от пресцентъра на партията.

Вътрешна македонска революционна организация се стопира на човек, който е потвърдил себе си като управленец. Убедени сме, че Сопот ще се ръководи още веднъж качествено и свястно. Това е осмислен, а не пожарен избор, сподели Джамбазки. Според него даже и да влязат в борба с съдружния си сътрудник в ръководството на национално равнище ГЕРБ за място в балотажа или претендентите им се изправят един против различен на втори тур, Вътрешна македонска революционна организация ще победи.

Кандидатът за кмет Веселин Личев благодари за поддръжката и приказва за екипа и платформата, която предлага, с цел да се извади Сопот от застоя и изолацията, в която се намира последните 4 години.

По традиция жителите на Сопот държат и ценят Вътрешна македонска революционна организация, тъй като имаме доста обща история, поради поддръжката на барикадите, преди възобновяване на общината и оказаната юридическа помощ при опитите за разпра със стачкуващите сопотненци, разкри Личев.

Програмата ми е реалистична, съответна, визионерска, уравновесена, с доста изобретателни хрумвания, амбициозна, динамична, новаторска и обрисува пътя за развиването на всички браншове и сфери в развиването на община Сопот. Необходимо е тя да бъде подкрепена от всички жители и партии. Тя е отворен документ за Вашите оферти и визии, с цел да може всеки един от Вас да способства със личните си хрумвания за едно ново начало за нашето прелестно място, което аз назовавам „ духовното сърце на България “. Със сърце, религия и Бог - за Сопот, приключи представянето си претендентът за кмет.

Ангел Джамбазки показа още, че някогашният кмет на Сопот Веселин Личев е човек с опит и обсег. Той има качества, които ще върнат общината в естествения ѝ тип. Убеден съм, че на 27-и октомври ще се поздравим с победа, сподели евродепутатът.

Народният представител Александър Сиди съобщи, че на това съревнование Вътрешна македонска революционна организация излиза с едни гърди напред, тъй като с годините е потвърдила, че може да бъде постоянен фактор, който да поведе България към по-добро. Вярвам, че господин Личев и неговият екип са тъкмо това, от което Сопот има потребност, уточни депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР