Днес, 11 юни, ще бъде организирано реверсивно движение в две

...
Днес, 11 юни, ще бъде организирано реверсивно движение в две
Коментари Харесай

11 юни: Движение само в две ленти към София заради ремонт на АМ Тракия

Днес, 11 юни, ще бъде проведено реверсивно придвижване в две ленти в сектора от 11-ти до 16-ти км на Автомагистрала „ Тракия “ за пътуващите към София. а в посока Бургас – една лента. Целта е по-бързо и комфортно пътешестване в края на почивните дни, когато трафикът към столицата е по-интензивен. В този сектор придвижването се реализира в двете посоки в платното за Бургас заради ремонт на фугите на мостовите уреди при 13-ти и 16-ти км в платното за София. Срокът на краткотрайната организация е до 17 юни, само че фирмата-изпълнител работи, тъй че ремонтът да приключи колкото се може по-скоро.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, да следват прецизно поставената пътна сигнализация, както и въведеното ограничаване на скоростта – 50 км/ч

Поради ремонт на селскостопански подлез на 20-ти км от автомагистралата е основана краткотрайна организация на придвижването в посока Бургас, което се реализира единствено в изпреварващата лента. Селскостопанският подлез се нуждае от ремонт и трафикът е стеснен в дейната и спешната лента за осъществяването на подготвителни работи за иден ремонт на пътната плоча.

При нужда в неделя – 11 юни, и в понеделник – 12 юни, тежкотоварният трафик ще бъде пренасочен по обезпечения обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив. Моторните транспортни средства над 12 т ще се отбиват при 5-ти км в посока Бургас на Автомагистрала „ Тракия “ по пътната връзка с първокласния път I-8 София – Пловдив и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел „ Вакарел “ – при 23-ти км на Автомагистрала „ Тракия “.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение, само че ремонтно-възстановителните работи са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното пътешестване по автомагистралата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР