Днес, 11.02.2021г. от 11.00 ч. чрез видеоконферентна връзка се проведе

...
Днес, 11.02.2021г. от 11.00 ч. чрез видеоконферентна връзка се проведе
Коментари Харесай

Отлагожиха свикването на редовно Общо събрание на БФ Волейбол

Днес, 11.02.2021г. от 11.00 ч. посредством видеоконферентна връзка се организира съвещание на Управителния съвет на БФВолейбол.

Управителният съвет на федерацията утвърди актуализацията на приложение МСК към плана на БФВ по Програма за развиване на спорта за високи достижения за 2021г. на ММС, както и препоръчаните промени във финансовия проект към контракта на федерацията по РСВП.

Управителният съвет взе решение за подкрепяне на активността през 2021г. на пет волейболни клуба – членове на БФВ, които не са получили финансиране от ММС, посредством разпределяне на еднократна безплатна дотация в размер на 1000 лв..

Управителният съвет одобри Правила за наложително обезпечаване на спортистите дилетанти и професионалните спортисти по волейбол.

Беше взето и решение за отсрочване на свикването на постоянно Общо заседание на Сдружение „ Българска федерация по волейбол “ заради пандемията от Коронавирус 19, епидемиологичната конюнктура в страната и наложените заради това забрани за осъществяване на публични прояви.

" ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ БУРГОС ВОЛЕЙ " – гр. Бургас беше признат за член на Българска федерация по волейбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР