Днес, 10 февруари 2022 г., по искане на Районна прокуратура-Хасково

...
Днес, 10 февруари 2022 г., по искане на Районна прокуратура-Хасково
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвиняем за кражба на метални колооси за локомотиви

Днес, 10 февруари 2022 година, по искане на Районна прокуратура-Хасково – Териториално отделения-Димитровград съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на М.М., на 37 година Той е притеглен като обвинен за това, че в интервала от 28.01. до 04.02.2022 година в гр. Димитровград, при изискванията на продължавано закононарушение и посредством потребление на автомобил и механически средства, лишил непознати движими движимости – 20 железни колооси за локомотиви и кофа за локомотив на стойност към 15 000 лв..

Вещите са благосъстоятелност на Локомотивно депо-Стара Загора, филиал Димитровград. Те са отнети без единодушието на притежателите, като действието съставлява рисков рецидив. Престъплението е квалифицирано по чл.196, ал.1, т.2 вр. чл.195, ал.1, т.4 вр.чл.194, ал.1 вр. чл.26, ал.1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият М.М. лишил металните колооси за локомотиви и кофа за локомотив, след което ги предал за вторични първични материали и му било заплатено. Той съумял да придвижи частите по пункта със специфична автогондола.

Определението на Районен съд-Димитровград предстои на митинг и обжалване пред Окръжен съд-Хасково.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР