Днес - 1 юни. Това е голям ден за нашите

...
Днес - 1 юни. Това е голям ден за нашите
Коментари Харесай

Няколко идеи за вълшебен Празник на детето

Днес - 1 юни. Това е огромен ден за нашите малчугани, дано го създадем специфичен, тъй като няма по хубаво от щастието в детските очи! Представяме ви няколко хрумвания за занимания на празника, въодушевени от.
Като майка и като пораснало дете знаеш, че главният акцент на един детски празник са подаръците и изненадите. И макар че тази година Денят на детето се пада в работен ден през седмицата, постоянно можеш да измислиш автентичен метод, по който да покажеш на твоето богатство, че денят е специфичен.
 Кампания подарява колела на деца за 1 юни Кампания подарява колела на деца за 1 юни
Кампания, която ще се организира в границите на Международния ден на детето, цели даряването на чисто нови колела на деца, отглеждани в...
Празнични хрумвания за 1-ви юни
1. Изненадай детето със закуска. Поднеси му в леглото най-любимото утринно ядене, аранжирано по автентичен метод – купа мюсли, от горната страна с плодове, подредени като усмихнато личице, палачинки с шоколад, сметана и ягоди, плодова салата в пъпеш с доста сметана и чадърче. Възможностите са доста! Важното е тъкмо през днешния ден да не мислиш за здравословния хранителен режим, който нормално налагаш на малчугана. Същото важи и за остатъка от деня. Позволи му единствено да избира какво желае за обяд и за вечеря. Да, даже и да са спагети, пица, млечен шейк или хамбургер - един ден с нездравословна храна няма да навреди никому. Но удоволствието от щастливата усмивка на детето ще остане паметен миг.
2. Изненадай детето с спонтанен пикник в парка. Времето се затопли задоволително за една дълга следобедна разходка. Но както повеляват традициите на пикника, би трябвало да имаш някаква лека закуска, питиета, топла връхна дреха и някакви принадлежности за развлечение. Въоръжи се с няколко кексчета или кроасана, домашно направени сандвичи, плодове като банан, ябълка или портокал, огромно шише вода и някакви бисквити. Изберете слънчева и по-усамотена скамейка, само че не толкоз, че да е изолирана от детската площадка и другите деца в парка. Остави малчугана да тича на воля, хапнете, поиграйте дружно, а след това го остави да пообщува с връстниците си (затова пъхни в чантата една книга или вестник). Ако продават захарен памук, варена царевица или сладолед, незабавно му купи. Позволи му и да се повози на въртележка или на блъскащи колички. Нека тази разходка бъде малко по-различна.
3. Денят на детето не може да мине без посещаване в зоопарка. По традиция, в някои градове точно зоопаркът се трансформира в център на празника. Освен, че малчуганът ще може да се порадва на всичките космати и пернати жители, ще вземе присъединяване в конкурс за изобразяване с тебешири върху асфалт, за детска рисунка и във всевъзможни други игри и занимателни провокации.
 Денят на детето през детските очи (ВИДЕО) Денят на детето през детските очи (ВИДЕО)
" Възрастните в никакъв случай нищо не схващат сами, а за децата е уморително все да им изясняват и изясняват " e споделил великия Антоан дьо Сент Ек...
4. Изненадай детето с барбекю в двора. Естествено, това е вид в случай че живеете в къща или пък тъкмо в Деня на детето сте на вилата или на село. Но е превъзходен метод да превърнете 1 юни в празник за всички членове на фамилията. Можете да поканите и съседските деца. За да е още по-забавно, опънете една палатка в някой ъгъл на двора, опечете на жаравата в грила гъби, късчета месо и зеленчуци (набучени на шиш), разиграйте някоя мислена сцена, а когато се стъмни – разказвайте истории за духове и се упражнявайте в различаване на съзвездията.
5. Организирайте фамилно съревнование след вечеря. Но то би трябвало да включва всички членове на фамилията. Например обелване на най-дългата ябълкова кора - нуждаете се от ябълки и от белачка за зеленчуци белачка. Всеки обелва по един плод и по-късно мерите най-дългата непрекъсната кора. Обелените ябълки можете да настържете и сервирате със захар или  заедно с детето да приготвите сладкиш. Или пък празнични хрумвания за 1-ви юни - въртене на монети (след няколко пробни опита, всеки би трябвало да завърти монетата върху масата с оптималната продължителност), вълчи взор (гледане очи в очи, до момента в който единият мигне), къща от карти (кой ще направи най-голямата структура от карти, без да я разруши) и така нататък
Разбира се, Денят на детето може да бъде маркиран по още десетки други способи. Във всяко обитаемо място 1 юни се отбелязва с обилни тържества навън, с културни събития и с атрактивни празненства в локалните клубове.
Помни в Деня на детето най-съществен е твоят хлапак. Позволи му " да командва парада ", правете това, което той желае и проявявай самодейност и възторг във всичките мероприятия. Защото не е значимо тъкмо по какъв начин ще отпразнувате 1 юни. Важно е да накараш детето да се почувства обичано и щастливо, да се почувства особено точно в този ден! 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР