Днес, 1 юли, спортната кампания “Спорт за всички - #БЕЗ

...
Днес, 1 юли, спортната кампания “Спорт за всички - #БЕЗ
Коментари Харесай

Ренета Камберова, Павел Колев и Ицака показаха как се прави #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ

Днес, 1 юли, спортната акция “Спорт за всички - #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ “ даде началото на летния сезон като събра стотици последователи на дейния живот. В южния парк на София спортни запалянковци от разнообразни възрасти се включиха в безплатните демонстрации на професионални треньори. Участниците имаха богат избор от интензивности, измежду които йога, зумба, тае бо, футбол, дансело. В спортните провокации се включиха и известните влогъри и любимци на младежите Павел Колев и Ицака, а златното момиче Ренета Камберова сподели на столичани по какъв начин могат да упражняват като за международно. За най-малките беше планувана специфична изненада – занимателни щафетни надпревари, които трансфораха спорта в игра!

Едно от най-оспорваните и прочувствени прекарвания беше футболната подготовка. Павел Колев и Ицака, които са и известни футболни почитатели, играха дружно с феновете си. Като бонус демонстрираха и майсторски умения по тае бо. Популярните влогъри споделиха за какво е значимо да се употребява градски превоз и по какъв начин това ни прави по-отговори към чистотата на въздуха в града ни.

“Инициативата #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ е страховит мотив да бъдем по-мобилни. Нека всички оставим оправданията на назад във времето и през останалите дни от годината – да бъдем дейни на открито, да вървим най-малко една спирка пешком и да оставим колата си. Така ще подобрим освен здравето си, а и въздуха, който дишаме. Убедени сме, че дружно можем да го реализираме “, разясниха от Център за градска подвижност.

Спортната акция “Спорт за всички - #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ “ е самодейност на Сдружение „ АЦЕС ЕВРОПЕЙСКИ СТОЛИЦИ – БЪЛГАРИЯ “ и се организира с поддръжката на Център за градска подвижност ЕАД. Основната концепция на акцията се трансформира в действителност, тъй като сподели, че да спортуваш постоянно зависи единствено от желанието и положителната мотивация.

Това е втората самодейност на “БЕЗ ОПРАВДАНИЯ “, откакто стартът на акцията беше даден преди седмица. До края на годината, в която София е Европейска столица на спорта, се плануват редица събития в столични учебни заведения, паркове и офиси на огромни компании.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР