Днес, 1 февруари, Gong.bg навършва 14 години! Тъй като мина

...
Днес, 1 февруари, Gong.bg навършва 14 години! Тъй като мина
Коментари Харесай

Какво става с Гонг след идването на Домусчиев - бившият главен редактор на сайта разказа

Днес, 1 февруари, Gong.bg навършва 14 години! Тъй като мина обедно време, виждам към този момент очевидно не се съблюдава традицията в самия уебсайт да бъдат поздравени тези, които действително съставляват триумфа на една медия – редакторите и читателите, та...честито!
12 и половина от тези 14 години бях основен редактор на уеб страницата и това ми носеше голямо задоволство и наслаждение. Тръгнахме от нулата, нищо не ни беше харизано и поднесено отнякъде от горната страна. Години наред, взаимно и с екипа на спортната редакция на Дарик радио създавахме един добър, първокласен и най-много почтен медиен артикул.
 Куп публицисти напуснаха уеб страницата Gong.bg, поради публицистична интервенция Куп публицисти напуснаха уеб страницата Gong.bg, поради " публицистична интервенция "
Редактори на уеб страницата Gong.bg оповестиха, че напущат уеб страницата и остават да водят единствено спортното шоу по Дарик радио! Новината разгласи продуцентът...
Преди малко повече от година и половина, не по виновност на тогавашния екип. А на тези, които нахлуха като слонове в стъкларски магазин, позавъртяха се, счупиха каквото можаха с непохватните си дейности, трансформираха цялостния образ на медията, объркаха за дълго време персонално човешки ориси и професионални кариери, написа някогашният редактор на Гонг.
Влязоха като грамадни, мощни и недосегаеми животни (в системата на Нова БГ, надлежно Нетинфо, надлежно Gong.bg), каквито са самите слонове, а неотдавна един по един си потеглиха като дребни животинки. Също сиви на цвят, каквито са и слоновете. Цялата им инвазия продължи колкото едни квалификации за европейско или за международно състезание. Толкоз по тематиката...
Честито въпреки всичко и все пак на тези, които почтено работиха дълги години в тази медия. Много дребна част от тях не престават да са там, съзнавайки, че в днешно време пазара е доста дребен и всяко едно внезапно придвижване е голям риск. Въпреки всичко случило се,въпреки, че мнозина от нас поеха по различен път, по лични пътеки, оставаме един тим. Ние, които дадохме доста дни и нощи от живота си, с цел да създадем нещо хубаво и запаметяващо се! "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР