Днес, 09.06.23г., капитанът на националния отбор и на Лудогорец Кирил

...
Днес, 09.06.23г., капитанът на националния отбор и на Лудогорец Кирил
Коментари Харесай

Футболист номер 1 на България Кирил Десподов връчи стипендия на свое име в родното си училище в Кресна

Днес, 09.06.23г., капитанът на националния тим и на Лудогорец Кирил Десподов връчи обещаната от него стипендия в СУ " Св. Паисий Хилендарски " гр. Кресна.

С премията бяха удостоени ученичките Мишел Илиева от 7а клас и Анастасия Ташева от 8. клас, оповестиха с наслада в учебния сайтsoukresna.com.

Те са измежду отличените възпитаници, отговарящи на редица критерии като отличен триумф, реализирани високи резултати в надпревари и олимпиади, положително държание, без наложени наказания и отсъствия по неуважителни аргументи.

Тъй като и двете девойки отговаряха на поставените условия, показаха документално претекстовете си за какво да получат премията, което да бъде решаващо за избора на Десподов.

След прочита им, капитанът на Лудогорец реши да връчи и на двете ученички стипендия, защото съгласно него тези деца я заслужават изцяло.

Мишел и Анастасия получиха плакети с техните имена и парична премия, която ще бъде връчена на техните родители.

Ръководството на СУ " Св. Паисий Хилендарски " благодари на Кирил Десподов за жеста и се надява тази стипендия, която ще дава всяка година, да бъде мотивираща за всички възпитаници.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР