Днес, 07.08.2019 г., около 13:30, в един от обектите на

...
Днес, 07.08.2019 г., около 13:30, в един от обектите на
Коментари Харесай

Уредбата В Мол Сердика Гърми С Важна Информация! Хората Се Евакуират Спешно!

Днес, 07.08.2019 година, към 13:30, в един от обектите на Serdika Center, е задействан пожаро-известителен сензор, който е обвързван с централната система в комерсиалния център. Противопожарните системи на постройката са сработили според заложен противопожарен сюжет, съгласно който са се спуснали противодимните пердета и е задействано известие за евакуация. Две минути по-късно, след повторна инспекция на системата и оглед на място от страна на защитата, е прекратен сигнала за евакуация и всички противопожарни съоръжения са възобновени в режим на подготвеност. По уповестителната уредба е обявено, че паниката не е действителна ", е формалната позицията на управата на комерсиалния център.

Причината за задействането е запрашаване на сензор в обект, в който се правят ремонтни действия, удостоверяват в формалната си позиция от управата на комерсиалния център.

" Прецизността на технологията за незабавно уведомяване и бързата реакция на охранителния екип и полицията са помогнали за бързото изясняване на събитията. Бихме желали да уверим нашите гости, че могат да се усещат спокойни и в сигурност в Serdika Center. Сигурността на всички посетители, чиновници и наематели е от първостепенна значимост за Serdika Center ", споделя се в мнението.

Вратите на мола са отворени не повече от 30 минути след задействането на алармите. Оказва се, че повода е поради ремонт, разясняват от Столична дирекция на вътрешните работи написа Dir.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР